Elmalı Pudingli Bisküvi Tatlısı Oktay Usta

Malzemeler :

* 36 Adet Pötibör Bisküvi
* Islatmak İçin:
1 Çay B. Süt
1 Çorba K. Granül Kahve
* Pudingi İçin:
3,5 Su B. Süt
1 Paket Muzlu Puding
* Elmalı Harç İçin:
4 Elma
4 Çorba K. Toz Şeker
Tarçın
* Üzeri İçin:
Kakao

Hazırlanışı

Elmaları soyun ve rendeleyin. Bekletmeden tavaya alın. Şeker ve tarçın ilave edip bir süre pişirin. Ayrı bir tencereye sütü ve toz pudingi alın, karıştırarak pişrin. Cam fırın kabının zeminine bir kat bisküvi dizin. Kahveyi sütle karıştırın. Karışımı fırça yardımıyla bisküvilere sürerek ıslatın.

Elmalı iç harcın yarısını koyun ve spatulayla düzleyin. Pudingin bir kısmını üzerine dökün ve yine düzleyin. Bir kat daha bisküvi dizin ve kahveli sütlü karışımla ıstlatın. Elmalı harcı ve muzlu pudingi döküp yaydıktan sonra bisküvilerin 3. katını dizin. Yine kahveli sütle ıslatın.

Kalan pudingi en üste dökün ve yayın. Üzerine kakao serpin ve soğutun. Bir gece dolapta bekletirseniz daha güzel olur. giyim_banner giyim_300-250 Image Banner
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Proudly powered by Blogger