Esra Düzdağ ve Neslihan Demir’in hazırlayıp sunduğu programda, bu hafta ceviz ile hazırlanan nefis yemekler anlatılıyor. Mersin Tarsus’tan bir tarif olan “cezerye” , İstanbul’dan farklı bir lezzet “cevizli çikolatalı cookie” ve Maşukiye’den özel ve farklı bir yemek tarifi olan “cevizli fasulye ”yemeği ile ceviz severler için gerçek bir damak ziyafetine dönüşüyor.
Kültür Aşı 1 Mayıs 2010 Cumartesi
Esra Düzdağ ve Neslihan Demir’in hazırlayıp sunduğu programda, bu hafta ceviz ile hazırlanan nefis yemekler anlatılıyor. Mersin Tarsus’tan bir tarif olan “cezerye” , İstanbul’dan farklı bir lezzet “cevizli çikolatalı cookie” ve Maşukiye’den özel ve farklı bir yemek tarifi olan “cevizli fasulye ”yemeği ile ceviz severler için gerçek bir damak ziyafetine dönüşüyor.
Yorum Gönder